Νεότερα και πρώτο trailer για τη σειρά τρόμου The Exorcist

Δεν έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από τότε που αναρτήσαμε εκείνη την είδηση για το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς The Exorcist που βασίζεται στο κλασικό ομότιτλο βιβλίο του 1971 και στην ομότιτλη ταινία του 1973. Το πιλοτικό επεισόδιο θυμίζουμε ενέκρινε το κανάλι Fox στα τέλη Ιανουαρίου του 2016. Αυτές τις μέρες οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες τόσο σε επίπεδο πληροφοριών όσο και σε οπτικό υλικό.

Ας περάσουμε πρώτα στις πληροφορίες και συγκεκριμένα στο cast. Μάθαμε λοιπόν ότι οι Alfonso Herrera (Sense 8) και Ben Daniels (House of Cards) θα υποδυθούν τους χαρακτήρες των ιερέων Tomas Ortega και Marcus Lang αντίστοιχα. Σημαντική προσθήκη είναι και αυτής της Geena Davis στο ρόλο της μάνας που προσκαλεί τους ιερείς στο σπίτι της οικογένειάς της ενώ στους βασικούς χαρακτήρες προστέθηκαν οι ηθοποιοί Hannah Kasulka και Brianne Howey.

Όσον αφορά το οπτικό υλικό, δημοσιεύτηκε πρόσφατα μια φωτογραφία από επεισόδιο της σειράς ενώ το σημαντικότερο έχει να κάνει με το πρώτο επίσημο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα. Είναι χορταστικό με διάρκεια πάνω από δυόμισι λεπτά. Τσεκάρετέ το παρακάτω.

Τέλος να προσθέσουμε ότι το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί το Νοέμβριο του 2016 χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί η συγκεκριμένη ημερομηνία. Θα επανέλθουμε σε περίπτωση που υπάρξουν νεότερες πληροφορίες.

Θυμηθείτε την προηγούμενη είδηση μας για την σειρά του The Exorcist στο παρακάτω link:

metafora-eksorkisti-tileorasi

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ