Έρχεται το Cloudland από τον δημιουργό του Final Destination

Ο δημιουργός και σεναριογράφος του «Final Destination» Jeffrey Reddick και ο σκηνοθέτης Alex Burns ετοιμάζουν αυτή την περίοδο ένα νέο φιλμ τρόμου που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος που διανύουμε όπως όλα δείχνουν. Τιτλοφορείται «Cloudland» και περιστρέφεται γύρω από έναν δημοσιογράφο που ερευνά το μυστηριώδη θάνατο της νεότερης αδερφής του λίγο μετά από την προφητεία μιας αίρεσης.

Ο Reddick συμβάλλει ως εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας αφήνοντας το σενάριο στους Bram και Martin Aguilera και τον Burns στη σκηνοθεσία. Ενδιαφέρον είναι όμως και το cast του «Cloudland» στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Drew Fuller (Charmed), Katie Parker (Absentia), Mischa Barton (The Sixth Sense) και Adi Shankar (The Voices).

Επίσης κυκλοφόρησε πρόσφατα και το poster της ταινίας (ίσως να σας θυμίσει λίγο το Children of the Corn) το οποίο και παραθέτουμε.

Cloudland poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ