Ετοιμάζεται το Deep Blue Sea 2

Δεν ξέρω σε πόσους από εσάς άρεσε το sci-fi/thriller Deep Blue Sea (Βαθιά Άγρια Θάλασσα) του 1999 με τους ευφυείς καρχαρίες και τον πολύ Samuel Jackson αλλά σε εμένα όχι ιδιαίτερα. Εν πάση περιπτώσει αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το sequel βρίσκεται ήδη στη διαδικασία των γυρισμάτων κάπου στο ακρωτήριο Cape Cod στον Ατλαντικό.

Το Deep Blue Sea 2 θα κυκλοφορήσει κατευθείαν στη μικρή οθόνη για λογαριασμό του Syfy. Σκηνοθέτης είναι ο Darin Scott (House Party: Tonight’s The Night) και πρωταγωνιστής ο Michael Beach (The Abyss, Aquaman).

Η υπόθεση έχει να κάνει με τον Dr. Klaus Van Etten ο οποίος διεξάγει πειράματα με το άγριο είδος των ταυροκαρχαρίων για λογαριασμό μιας ομάδας βιολόγων. Όπως αναμενόταν οι καρχαρίες απελευθερώνονται προκαλώντας χάος. Αυτά προς το παρόν…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ