Οπτικό υλικό και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Leatherface

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε πρόσφατη είδηση το επερχόμενο prequel του The Texas Chainsaw Massacre γνωστό ως Leatherface πρόκειται να κυκλοφορήσει στη χώρα του τις ΗΠΑ μέσα στο ερχόμενο Φθινόπωρο.

Τώρα έγινε και γνωστή η ακριβής ημερομηνία της κυκλοφορίας του και αυτή είναι η 20η Οκτώβρη 2017. Πρόκειται για περιορισμένη κυκλοφορία σε κινηματογράφους και VOD από την Lionsgate, ενώ νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 21 Σεπτεμβρίου 2017 θα γίνει αποκλειστική τηλεοπτική προβολή.

Επίσης ο ιστότοπος του bloody disgusting εξασφάλισε 2 εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη δράση του Leatherface τις οποίες και παραθέτουμε προς αύξηση της ανυπομονησίας που μας έχει όλους κυριεύσει.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της ταινίας αυτή αποτελεί prequel σχετικό με τον έφηβο Leatherface ο οποίος δραπετεύει από ένα ψυχιατρείο μαζί με άλλους τρεις έγκλειστους έχοντας απαγάγει μια νεαρή νοσοκόμα ξεκινώντας ένα επικίνδυνο ταξίδι. Στη διάρκεια της διαδρομής οι φυγάδες καταδιώκονται από έναν εξίσου παρανοϊκό αστυνομικό που αναζητά εκδίκηση. Ένας από τους νεαρούς φυγάδες προορίζεται να ζήσει τραγωδία και στιγμές τρόμου που θα καταστρέψουν το μυαλό του κάνοντάς τον το «τέρας» που τώρα αποκαλούμε Leatherface.

Οι σκηνοθέτες του Leatherface, Alexandre Bustillo και Julien Maury περιγράφουν το φιλμ ως μια «βίαιη και μηδενιστική ροουντ μουβι που ελπίζουν ότι θα εκπλήξει και θα ενθουσιάσει τους οπαδούς». Αναμένουμε λοιπόν…

leatherface 3
leatherface 2

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ