Η Famke Janssen σε νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix

Η σπουδαία Ολλανδή ηθοποιός Famke Janssen μας έχει απασχολήσει πολλές φορές στον horror κινηματογράφο (100 Feet, Hide and Seek) αλλά και στο πεδίο των τηλεοπτικών σειρών τρόμου (Hemlock Grove). Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του ιστότοπου deadline.com σύντομα θα την ξαναδούμε σε ένα project που ενδεχομένως ενδιαφέρει πολλούς φίλους του τρόμου και των θρίλερ.

Η Janssen θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix, με τίτλο «Locked In» το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό παραγωγή στο Λονδίνο. Συμπρωταγωνίστριά της θα είναι η Rose Williams (The Power), ενώ το υπόλοιπο cast απαρτίζεται από τους Alex Hassell (Violent Night), Finn Cole (Animal Kingdom) και Anna Friel (Monarch)

Η υπόθεση επικεντρώνεται στην δυστυχισμένη νιόπαντρη Lindamaged η οποία εναντιώνεται στην ψυχικά διαταραγμένη πεθερά της, Katherine (Janssen). Η Lina βυθίζεται σε ένα ταξίδι μυστικότητας, προδοσίας και φόνου με σκοπό να την καταστρέψει. Όμως ποια από τις δύο γυναίκες είναι το αληθινό θύμα στην υπόθεση;

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η πρωτάρα Nour Wazzi (The Last Bus). Σεναριογράφος είναι ο Rowan Joffé (28 Weeks Later, Before I Go to Sleep). Για να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει το «Locked In»…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ