Νέο φιλμ μεταφυσικού τρόμου έρχεται σύντομα από την Blumhouse

Το νέο κινηματογραφικό χτύπημα της εταιρίας Blumhouse Productions του Jason Blum έρχεται τον Ιανουάριο του 2023. Πρόκειται για το φιλμ μεταφυσικού τρόμου «There’s Something Wrong with the Children» της σκηνοθέτριας Roxanne Benjamin την οποία γνωρίσαμε από segments των ανθολογιών τρόμου «V/H/S» (2012) και «Southbound» (2015).

Η υπόθεση ακολουθεί μια οικογένεια που πηγαίνει εκδρομή το Σαββατοκύριακο με τους αγαπημένους της φίλους και τα παιδιά τους. Τα παιδιά όμως αρχίζουν να συμπεριφέρονται αλλόκοτα μετά την εξαφάνισή τους τη νύχτα στο δάσος. Κάτι μεταφυσικό ενδέχεται να συμβαίνει…

Πρωταγωνιστούν οι Alisha Wainwright, Zach Gilford, Amanda Crew και Carlos Santos. Το σενάριο έχουν γράψει οι T.J. Cimfel και Dave White. Η ταινία θα κυκλοφορήσει διαδικτυακά στις ΗΠΑ στις 17 Ιανουαρίου 2023.

Αν θέλετε να πάρετε μια πρώτη εικόνα από το φιλμ δεν έχετε παρά να δείτε το επίσημο trailer που συνοδεύει την είδησή μας.

theres something wrong with the children poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles