Ταινίες τρόμου που θα κυκλοφορήσουν τον Φεβρουάριο

Καλό μήνα και πάλι και ο Φεβρουάριος μας έρχεται πλουσιότερος σε κυκλοφορίες. Δυο τρεις από αυτές είναι πολλά υποσχόμενες αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία. Ας πάμε λοιπόν να τις δούμε.

  1. Girlhouse – 13 Φεβρουαρίου

Μια νεαρή και όμορφη φοιτήτρια προσπαθώντας να συγκεντρώσει χρήματα για τις σπουδές της αποφασίζει να μετακομίσει σε ένα σπίτι από το οποίο μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου πορνογραφικό υλικό. Στην αρχή όλα βαίνουν καλώς, η συμβίωση με τις υπόλοιπες κοπέλες είναι φυσιολογική. Όμως ένας παρανοϊκός φαν εντοπίζει την τοποθεσία του σπιτιού και η ζωή της κοπέλας μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο.

  1. What We Do in Shadows – 13 Φεβρουαρίου

Πρόκειται για μια κωμωδία τρόμου. Παρακολουθούμε την ζωή τριών συγκάτοικων οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν και να ξεπεράσουν τις δυσκολίες της ζωής, μια από τις οποίες είναι το γεγονός ότι είναι βρικόλακες και πρέπει να τραφούν με ανθρώπινο αίμα.

  1. Digging Up The Marrow – 20 Φεβρουαρίου

Τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ παίρνουν παράξενη τροπή όταν οι παραγωγοί έρχονται σε επαφή με έναν άνδρα ο οποίος ισχυρίζεται ότι μπορεί να αποδείξει ότι τα τέρατα στα οποία αναφέρεται το ντοκιμαντέρ είναι όντως ζωντανά.

  1. The Vatican Tapes – 27 Φεβρουαρίου

Αφορά ένα βίντεο το οποίο έχει διαρρεύσει από το Βατικανό και δείχνει έναν εξορκισμό που είχε περίεργη έκβαση.

  1. The Lazarus Effect – 27 Φεβρουαρίου

Μια ομάδα φοιτητών ιατρικής ανακαλύπτουν έναν τρόπο να επαναφέρουν τους νεκρούς ασθενείς στην ζωή.

  1. Out Of The Dark – 27 Φεβρουαρίου

Ένα ζευγάρι με την κόρη του μετακομίζουν στην Κολομβία για να αναλάβουν την οικογενειακή φυτεία αλλά διαπιστώνουν πως το νέο τους σπίτι είναι στοιχειωμένο.

Αυτές ήταν οι ταινίες για αυτόν τον μήνα. Ας ελπίσουμε πως θα ανταμείψουν την αναμονή μας με αρκετό τρόμο και πρωτοτυπία.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Ελευθερία Κούση
Ελευθερία Κούση
Λατρεύω τον καλό κινηματογράφο σε όλα του τα είδη. Αλλά οι horror ταινίες είναι οι αγαπημένες μου. Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια καλή ταινία τρόμου. Θεωρώ λοιπόν καθήκον μου να ενημερώσω εσάς τους horror fans για τις κλασσικές και όχι μόνο ταινίες τρόμου. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει