Ταινίες τρόμου που θα κυκλοφορήσουν τον Φεβρουάριο

0
68
february horror

Καλό μήνα και πάλι και ο Φεβρουάριος μας έρχεται πλουσιότερος σε κυκλοφορίες. Δυο τρεις από αυτές είναι πολλά υποσχόμενες αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία. Ας πάμε λοιπόν να τις δούμε.

  1. Girlhouse – 13 Φεβρουαρίου

Μια νεαρή και όμορφη φοιτήτρια προσπαθώντας να συγκεντρώσει χρήματα για τις σπουδές της αποφασίζει να μετακομίσει σε ένα σπίτι από το οποίο μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου πορνογραφικό υλικό. Στην αρχή όλα βαίνουν καλώς, η συμβίωση με τις υπόλοιπες κοπέλες είναι φυσιολογική. Όμως ένας παρανοϊκός φαν εντοπίζει την τοποθεσία του σπιτιού και η ζωή της κοπέλας μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο.

  1. What We Do in Shadows – 13 Φεβρουαρίου

Πρόκειται για μια κωμωδία τρόμου. Παρακολουθούμε την ζωή τριών συγκάτοικων οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν και να ξεπεράσουν τις δυσκολίες της ζωής, μια από τις οποίες είναι το γεγονός ότι είναι βρικόλακες και πρέπει να τραφούν με ανθρώπινο αίμα.

  1. Digging Up The Marrow20 Φεβρουαρίου

Τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ παίρνουν παράξενη τροπή όταν οι παραγωγοί έρχονται σε επαφή με έναν άνδρα ο οποίος ισχυρίζεται ότι μπορεί να αποδείξει ότι τα τέρατα στα οποία αναφέρεται το ντοκιμαντέρ είναι όντως ζωντανά.

  1. The Vatican Tapes27 Φεβρουαρίου

Αφορά ένα βίντεο το οποίο έχει διαρρεύσει από το Βατικανό και δείχνει έναν εξορκισμό που είχε περίεργη έκβαση.

  1. The Lazarus Effect27 Φεβρουαρίου

Μια ομάδα φοιτητών ιατρικής ανακαλύπτουν έναν τρόπο να επαναφέρουν τους νεκρούς ασθενείς στην ζωή.

  1. Out Of The Dark – 27 Φεβρουαρίου

Ένα ζευγάρι με την κόρη του μετακομίζουν στην Κολομβία για να αναλάβουν την οικογενειακή φυτεία αλλά διαπιστώνουν πως το νέο τους σπίτι είναι στοιχειωμένο.

Αυτές ήταν οι ταινίες για αυτόν τον μήνα. Ας ελπίσουμε πως θα ανταμείψουν την αναμονή μας με αρκετό τρόμο και πρωτοτυπία.

Πηγές: imdb.com, the-numbers.com

Αφήστε ένα σχόλιο