Πρώτη ματιά στο ψυχολογικό θρίλερ «Find Her»

Από τον σκηνοθέτη Nick McCallum (Past God) έρχεται αυτό το ενδιαφέρον ψυχολογικό θρίλερ που φέρει τον τίτλο «Find Her». Η υπόθεση επικεντρώνεται σε έναν πρώην αστυνομικό που πηγαίνει σε μια πόλη για να βρει τον δολοφόνο ενός ιδιοκτήτη αγροκτήματος και της κόρης του. Σύντομα γίνεται σαφές ότι ο πρώην αστυνομικός έχει τη δική του, προσωπική ατζέντα στην υπόθεση.

Εκτός από τον ίδιο τον McCallum που θα πρωταγωνιστήσει στο φιλμ, συμμετέχουν επίσης οι Richard Gunn (Clemency), Stelio Savante (Running for Grace), Rebecca Lines (The Falcon and the Winter Soldier), Anais Lilit (The Walking Dead: Red Machete), Randall Gonzalez (Greenland), John James (Axcellerator), Mary Drew Ahrens, John Daniel Gates και G. Andrew Ahrens.

Η ταινία έχει γυριστεί στα όμορφα τοπία της Louisiana και Florida με φωτογράφο τον βραβευμένο με Emmy, Evan Zissimopulos (με το ελληνικό επίθετο). To «Find Her» θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν λίγες φωτογραφίες από το φιλμ τις οποίες μπορείτε να δείτε στην παρούσα είδηση.

find her anais lilit
find her nick mcallum
find her nick mccallum 2
find her richard gunn
find her stelio savante

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ