Sequel του The Mutilator ετοιμάζει ο Buddy Cooper

Αλήθεια πόσοι θυμούνται εκείνη την παλιά, cult ταινία slasher του 1984 με τίτλο «The Mutilator»; Πρόκειται για ένα νεανικό slasher όπου νεαρά άτομα πηγαίνουν στην εξοχή για να πέσουν θύματα ενός αιματηρού σφαγέα ο οποίος σχετίζεται με κάποιον από τους νέους.

Ε λοιπόν ο τότε σκηνοθέτης και σεναριογράφος του «The Mutilator» Buddy Cooper επιστρέφει με ομολογουμένως πολύ μεγάλη καθυστέρηση για να φτιάξει το sequel της αρχικής ταινίας. Θα αναλάβει ξανά το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Στο cast μέχρι στιγμής του «The Mutilator 2» έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής οι Terry Kiser (Friday The 13th Part VII, Weekend At Bernies) και Damian Maffei (The Strangers: Prey At Night, Haunt) καθώς και οι Ruth Martinez και Bill Hitchcock που είχαν παίξει στο original φιλμ.

Τη μουσική του sequel θα συνθέσει ο Alexander Taylor (Isolation, Scream, Queen! My Nightmare On Elm Street κ.α.) ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος και περήφανος που συμμετέχει στο σύμπαν του «The Mutilator» σε συνεργασία με τον Buddy Cooper.

Τα γυρίσματα του sequel θα ξεκινήσουν από το επόμενο έτος. Μείνετε λοιπόν μαζί μας για να μαθαίνετε περισσότερα νέα για το απρόσμενο αυτό sequel.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ