Πρώτη ματιά στο sequel του The Strangers

Αν και είχε ανακοινωθεί από το 2009, το sequel του επιτυχημένου home invasion φιλμ τρόμου The Strangers (2008) άργησε κάτι παραπάνω από πολύ να κυκλοφορήσει. Πρόσφατα λοιπόν μάθαμε ότι το Strangers: Prey at Night -όπως επισημοποιήθηκε ο τίτλος του- θα κυκλοφορήσει στη χώρα του τις ΗΠΑ στις 9 Μαρτίου του 2018.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μια οικογένεια που πάει να συναντήσει συγγενείς σε μια απομονωμένη περιοχή για να βρει το σπίτι τους εντελώς έρημο. Στη διάρκεια της νύχτας 3 μασκοφόροι τους επιτίθενται μετατρέποντας τη διαμονή τους σε εφιάλτη.

Πρωταγωνιστούν οι Christina Hendricks, Martin Henderson, Bailee Madison και Lewis Pullman. Το σενάριο έχει γραφτεί από τους Bryan Bertino και Ben Ketai ενώ τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο ανερχόμενος Johannes Roberts (47 Meters Down, The Other Side of the Door, F κ.α.).

Τέλος δόθηκε στη δημοσιότητα και η πρώτη φωτογραφία από την ροή της ταινίας την οποία μπορείτε να δείτε στην παρούσα είδηση.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ