The Sinners: Ο Folk τρόμος συναντά το Slasher

Το μοτίβο της «φάρσας που πήγε στραβά» ήταν πολύ διαδεδομένο στα slasher φιλμ των 80s αλλά και των 90s. Αυτό το κλισαρισμένο αλλά πάντα αγαπημένο μονοπάτι ακολουθεί και το επερχόμενο φιλμ τρόμου «The Sinners» που αναμένεται να κυκλοφορήσει διαδικτυακά στις 19 Φεβρουαρίου του 2021.

Το φιλμ ακολουθεί μια κλίκα 7 μαθητριών λυκείου που γίνονται στόχος ενός μανιακού δολοφόνου μετά από μια φάρσα που στράβωσε δυσάρεστα κατά την εκτέλεσή της. Οι κοπέλες αυτοαποκαλούνται «The Sins» και ζουν σε μια βαθιά θρησκευόμενη πόλη.

Το «The Sinners» είναι καναδέζικη παραγωγή και θα κυκλοφορήσει και με τον εναλλακτικό τίτλο «The Color Rose». Τη σκηνοθεσία υπογράφει η νεαρή ηθοποιός Courtney Paige ενώ η ίδια έχει επιμεληθεί και το σενάριο μαζί με την Erin Hazlehurst. Ας σημειωθεί ότι το «The Sinners» είναι και η πρώτη μεγάλης διάρκειας ταινία της συγκεκριμένης σκηνοθέτριας.

Ενδιαφέρον έχει ο συνδυασμός folk και slasher στοιχείων που λέγεται ότι συνδυάζει το φιλμ. Μέχρι τώρα έχει προβληθεί στα Toronto International Spring of Horror and Fantasy Film Festival και Mammoth Film Festival. Μέχρι να το δούμε και να το κρίνουμε, τσεκάρετε το φρέσκο επίσημο trailer για μια πρώτη εικόνα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ