Νέα ταινία με φονικό κροκόδειλο έρχεται από το 2019

Μπορεί να πλησιάζουμε στην χριστουγεννιάτικη περίοδο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο «υδάτινος» τρόμος δεν θα μας απασχολήσει καθόλου. Πρόσφατα λοιπόν, μάθαμε ότι ένα νέο φιλμ τρόμου με κροκόδειλο θα δει το φως της κυκλοφορίας αρχές Ιανουαρίου 2019.

Ονομάζεται Crocodylus και είναι σκηνοθετημένο από τον πρωτάρη Myles Erfurth. Το σενάριο έχει γράψει ο ίδιος μαζί με τον Michael Mclaren. Η ταινία -όπως είναι φανερό κι από τον τίτλο της- αφορά έναν μεγάλο προϊστορικό κροκόδειλο που κατά λάθος ξυπνάει ένας αγρότης. Το φοβερό αμφίβιο σπέρνει τον τρόμο στους κατοίκους της κοντινής πόλης.

Πρωταγωνιστούν οι South Roberto Escobar (Nostromo, The Lord of the Skies), Antoni Carone (We Own The Night, Daredevil – Series), Michael McLaren (Damaged Souls) και Courtney Dlugos (South Beach, Shadow Fighter).

Τσεκάρετε επίσης το διασκεδαστικό trailer του Crocodylus που συνοδεύει την είδηση μας.

crocodylus poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
1 Σχόλιο
Τα πιο πρόσφατα
Τα πιο παλιά Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
jimslayer 74
jimslayer 74
5 χρόνια πριν

καμια κριτικη για το suspiria θα εχουμε ρε παιδια

Latest articles

Related articles