Ο φονικός παγωτατζής του Ice Cream Man ετοιμάζεται να επιστρέψει

Αναρωτιέμαι πόσοι θα θυμούνται εκείνη την cult Β movie από τα μέσα των 90s που τιτλοφορείτο «Ice Cream Man»…

Σε εκείνο το low budget φιλμάκι του 1995, ο απολαυστικός Clint Howard (Night Shift, The Wraith) υποδυόταν έναν ψυχικά διαταραγμένο παγωτατζή που παράλληλα με τις πωλήσεις παγωτού μηχανής από το κινητό εργαστήρι του, σκότωνε και μερικούς ανθρώπους – συνέπεια των φρικτών απωθημένων του από την παιδική ηλικία.

Αυτές τις μέρες πληροφορηθήκαμε ότι ο παραγωγός Norman Apstein με την παρακίνηση και του ίδιου του Howard σχεδιάζει να επαναφέρει σε δράση τον τρομερό παγωτατζή μέσω ενός sequel που θα ονομάζεται «Ice Cream Man 2: Sundae Bloody Sundae». Το sequel θα αποβάλλει τον ελαφρώς παιδικό χαρακτήρα της αρχικής ταινίας και θα είναι πιο «brutal», με τον παγωτατζή να επιθυμεί εκδίκηση από τα παιδιά του πρώτου φιλμ που τώρα έχουν μεγαλώσει.

Το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα θα χρηματοδοτηθεί μέσω της πλατφόρμας του Kickstarter, επομένως όσοι επιθυμούν να ξαναδούν τον Clint Howard σε ρόλο φονικού παγωτατζή μπορούν να καταθέσουν τον οβολό τους βοηθώντας τους δημιουργούς.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles