Σχέδια για νέα «Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών» από τον γιο του George Romero

2
52
origins romero

Αυτή η είδηση μάλλον θα διχάσει τους φίλους των ζόμπι και του George Romero.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το περιοδικό Variety, ο γιος του George Romero, G. Cameron Romero έχει βάλει στόχο να δημιουργήσει μια νέα ταινία, κάτι σαν prequel, με θέμα την προέλευση των ζόμπι της μνημειώδους ταινίας του πατέρα του «Night of the Living Dead» (1968). Μάλιστα επιδιώκει να συγκεντρώσει κάποια χρήματα για την ενίσχυση του project μέσω της πλατφόρμας Indiegogo όπου το κοινό μπορεί να καταθέσει χρηματικά ποσά για την ευόδωση του εγχειρήματος.

Η νέα ταινία θα εστιάζει λοιπόν στην εξήγηση της προέλευσης των ζόμπι του «Night of the Living Dead» εξού και ο φερόμενος τίτλος «Origins» που αναφέρεται στην ιστοσελίδα του project. Λίγες πληροφορίες σχετικά με την φύση αυτής της προέλευσης αποκαλύπτουν ότι έχουμε να κάνουμε με κυβερνητικά επιστημονικά πειράματα γύρω από την ανακάλυψη ενός υπερόπλου – μια ιδέα ψιλοαναμενόμενη ως εξήγηση εμφάνισης των ζόμπι.

Θα είμαστε λοιπόν σε αναμονή μέχρι να ακουστεί κάτι νεότερο για την αμφιλεγόμενη αυτή προσπάθεια του γιου του Romero…

[clear]
origins romero
[clear]
Πηγές

variety

indiegogo

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι εντελώς άχρηστος ο γιος του είχα δει μια ταινία του-rip off του αριστουργηματικού Texas Chainsaw Massacre και είχα φρικάρει,την έκλεισα στην μέση!

  2. Ήταν μην πετύχει το crowdfunding του Rob Zombie για την νέα του ταινία “31”, χθές είδα το crowdfunding του Dario Argento και του Iggy Pop για την νέα ταινία του πρώτου που πρωταγωνιστεί ο δεύτερος, και σήμερα αυτό.
    Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να πει κανείς για την δημιουργία των ζόμπι που να μην έχει ήδη ειπωθεί.

Αφήστε ένα σχόλιο

Περιεχόμενο μη διαθέσιμο.
Παρακαλούμε επιτρέψτε τα cookies πατώντας Αποδοχή στο πλαίσιο