Σχέδια για νέα «Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών» από τον γιο του George Romero

Αυτή η είδηση μάλλον θα διχάσει τους φίλους των ζόμπι και του George Romero.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το περιοδικό Variety, ο γιος του George Romero, G. Cameron Romero έχει βάλει στόχο να δημιουργήσει μια νέα ταινία, κάτι σαν prequel, με θέμα την προέλευση των ζόμπι της μνημειώδους ταινίας του πατέρα του «Night of the Living Dead» (1968). Μάλιστα επιδιώκει να συγκεντρώσει κάποια χρήματα για την ενίσχυση του project μέσω της πλατφόρμας Indiegogo όπου το κοινό μπορεί να καταθέσει χρηματικά ποσά για την ευόδωση του εγχειρήματος.

Η νέα ταινία θα εστιάζει λοιπόν στην εξήγηση της προέλευσης των ζόμπι του «Night of the Living Dead» εξού και ο φερόμενος τίτλος «Origins» που αναφέρεται στην ιστοσελίδα του project. Λίγες πληροφορίες σχετικά με την φύση αυτής της προέλευσης αποκαλύπτουν ότι έχουμε να κάνουμε με κυβερνητικά επιστημονικά πειράματα γύρω από την ανακάλυψη ενός υπερόπλου – μια ιδέα ψιλοαναμενόμενη ως εξήγηση εμφάνισης των ζόμπι.

Θα είμαστε λοιπόν σε αναμονή μέχρι να ακουστεί κάτι νεότερο για την αμφιλεγόμενη αυτή προσπάθεια του γιου του Romero…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles