Το Friday the 13th επιστρέφει σε νέο video game

Μετά από ένα διάστημα απουσίας μεγαλύτερο των 25 χρόνων, η κλασική horror φιγούρα του Jason Voorhees επιστρέφει στον στίβο των video games. Αυτές τις μέρες ανακοινώθηκε από τις εταιρείες ανάπτυξης Gun Media και IllFonic το Friday the 13th: The Game το οποίο θα ολοκληρωθεί σε συνεργασία με την Crystal Lake Entertainment.

Πρόκειται για ένα multiplayer παιχνίδι survival horror τύπου στο οποίο ένας παίχτης θα χειρίζεται τον Jason και οι υπόλοιποι εφτά τα υποψήφια θύματα της κατασκήνωσης που θα προσπαθούν να επιβιώσουν. Επίσης οι παίχτες θα μπορούν να φοράνε και την ίδια τη μάσκα του Jason σε κάποια φάση του παιχνιδιού.

Η κυκλοφορία του Friday the 13th: The Game είναι προγραμματισμένη για το Φθινόπωρο του 2016 για πλατφόρμες Xbox One, PlayStation 4 αλλά και για PC. Επιπλέον, υπάρχει και μια ιστοσελίδα του kickstarter όπου μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να στηρίξει τη δημιουργία του παιχνιδιού.

Για το παιχνίδι τοποθετήθηκε και ο δημιουργός του θρυλικού Friday the 13th Sean S. Cunningham λέγοντας τα παρακάτω:

Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε που οι οπαδοί του franchise είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το Friday the 13th σε video game. Η τεχνολογία έχει πλέον φτάσει σε ένα επίπεδο που επιτρέπει στους φίλους του franchise να βιώσουν την εμπειρία που τους αξίζει. Πάντα ονειρευόμουν να μπορέσουν οι παίχτες να γίνουν ο Jason και να κυνηγήσουν ομαδάρχες σε μια εικονική Crystal Lake. Είμαι ενθουσιασμένος που έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε αυτή τη φαντασίωση!

Sean S. Cunningham

Και σαν ορεκτικό οι υπεύθυνοι προώθησης του παιχνιδιού δημοσίευσαν ένα εισαγωγικό trailer που μας βάζει για τα καλά στο κλίμα του παιχνιδιού. Τσεκάρετε το παρακάτω.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ