Φρικιαστικό θέμα στο νέο φιλμ του David Cronenberg

Ο μεγάλος Καναδός σκηνοθέτης David Cronenberg μάς έχει συνηθίσει σε προκλητικές body horror ταινίες στη μακρά σκηνοθετική του πορεία. Η επόμενη ταινία του, με τον τίτλο «The Shrouds» αναμένεται να συνεχίσει την συγκεκριμένη παράδοση με ένα ιδιαίτερα φρικιαστικό και μακάβριο θέμα.

Στο «The Shrouds» λοιπόν ένας ευρηματικός επιχειρηματίας και χήρος δημιουργεί μια καινοτόμο συσκευή που επιτρέπει στους ζωντανούς να έρθουν σε επαφή με τους νεκρούς μέσα σε ένα νεκρικό θάλαμο. Η συσκευή είναι εγκατεστημένη στο νεκροταφείο που διαχειρίζεται ο επιχειρηματίας και μέσω αυτής οι ζωντανοί μπορούν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους νεκρά πρόσωπα να αποσυντίθεται σε πραγματικό χρόνο!

Μια μέρα όμως ένα μέρος του νεκροταφείου του επιχειρηματία καταστρέφεται με βανδαλισμούς, μαζί κι ο τάφος της συζύγου του. Ο επιχειρηματίας προσπαθεί να εντοπίσει τον δράστη και στη διάρκεια της έρευνας οδηγείται σε επανεκτίμηση της επιχείρησής του, του γάμου του και της πίστης του στην τελευταία του σύζυγο.

Στο cast έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα οι Vincent Cassel, Diane Kruger και Guy Pearce. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 8 Μαΐου του τρέχοντος έτους στο Τορόντο. Θα επανέλθουμε όταν μάθουμε περισσότερο για το «αποτρόπαιο» μελλοντικό πόνημα του Cronenberg.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ