Δύο σταρ του Game of Thrones σε νέα ταινία με βρικόλακες

Πρόκειται για τους αξέχαστους Peter Dinklage και Jason Momoa που καθιερώθηκαν στο μυαλό των περισσότερων θεατών από την επιτυχημένη σειρά του HBO, Game of Thrones. Οι δύο αξιόλογοι ηθοποιοί υπέγραψαν συμφωνία με την Legendary Pictures για τη συμμετοχή τους στο cast και την παραγωγή μιας μελλοντικής action-horror ταινίας. Η ταινία θα φέρει τον τίτλο «Good Bad & Undead» και τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Max Barbakow (Palm Springs).

Ο Dinklage θα παίξει τον ρόλο του διάσημου κυνηγού βρικολάκων Van Helsing, ο οποίος συμμαχεί με έναν βρικόλακα τον οποίο υποδύεται ο Momoa. Ο βρικόλακας έχει ορκιστεί να μην ξανασκοτώσει άνθρωπο. Οι δυο τους έχουν θέσει σε εφαρμογή μια κομπίνα περιφερόμενοι από πόλη σε πόλη όπου ο Van Helsing «εξαφανίζει» τον βρικόλακα έναντι αδράς αμοιβής. Σύντομα ωστόσο, βγαίνει επικήρυξη για το κεφάλι του βρικόλακα και το δίδυμο πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε κόλπο για να επιβιώσει.

Η ιστορία του «Good Bad & Undead» αποτελεί ιδέα των Mark Swift και Damian Shannon οι οποίοι είχαν ξανά συνεργαστεί στο Friday the 13th του 2009 αλλά και στο Freddy vs. Jason (2003). Για να δούμε τι θα προκύψει από αυτή την ενδιαφέρουσα συνεργασία. Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουμε ακόμα, αλλά θα σας ενημερώσουμε όταν γνωστοποιηθεί κάτι.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ