Realm of Shadows: Ανθολογία τρόμου με θρυλικά horror ονόματα!

Το «Realm of Shadows» είναι μια μελλοντική ταινία τρόμου σπονδυλωτής μορφής από τις ΗΠΑ που ήταν προγραμματισμένη να δει το φως της κυκλοφορίας πριν την πανδημία του κορωνοϊού. Με την αλλαγή δεδομένων όμως, η ημερομηνία κυκλοφορίας μεταφέρθηκε την 1η Μαρτίου 2021.

Έκπληξη προκαλούν μερικά ονόματα που συναντάμε στο cast τα οποία μας έχουν απασχολήσει στην ιστορία του τρόμου. Τέτοια είναι για παράδειγμα ο Michael Berryman (The Hills Have Eyes, The Devil’s Rejects) και ο θρυλικός Tony Todd (Candyman). Έχουμε όμως και ανερχόμενους ηθοποιούς όπως οι Jimmy Drain (The Initiation) και Vida Ghaffari (The Mindy Project).

Το φιλμ μας εισάγει σε έναν κόσμο μυστηρίου, δαιμονισμού και σκότους μέσα από μια ανθολογία μικρών ιστοριών τρόμου που συνδέονται σε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση. Ακόμα και οι πιο σοκαριστικές ιστορίες βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα. Εκτός από τους προαναφερθέντες ηθοποιούς στο cast συμμετέχουν επίσης οι Lauren Mayhew, Jodi Lynn Thomas, Gregg Stone, Caustic Scifidelic, Marc Bilkey και Tony Tucci.

Η παραγωγή είναι της Thunder Knight Entertainment. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Jimmy Drain και Brian McCulley (She Walks the Woods). Το σενάριο έχουν γράψει οι Robert Bieber Jimmy Drain και Lewis Leslie (Killer Ink). Τσεκάρετε επίσης το teaser trailer του «Realm of Forest» που συνοδεύει την είδηση μας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ