Έρχεται σειρά reboot του Goosebumps

Η σειρά βιβλίων παιδικού τρόμου του διάσημου συγγραφέα R.L. Stine με τον γνωστό τίτλο «Ανατριχίλες» (Goosebumps) έχει γνωρίσει αμέτρητες διασκευές στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση, σε audiobooks σε comics κλπ. Πολλά παιδιά που αργότερα έγιναν λάτρεις του τρόμου μεγάλωσαν με τα βιβλία του.

Το ότι μεγαλώσαμε δεν σημαίνει φυσικά ότι ξεχάσαμε την αγάπη μας για τον πιο ανάλαφρο, νεανικό τρόμο. Όσοι λοιπόν είστε ακόμα πιστοί στην κληρονομιά του σπουδαίου συγγραφέα τρόμου θα χαρείτε να μάθετε ότι βρίσκεται στα σκαριά ένα reboot της ομότιτλης τηλεοπτικής σειράς της περιόδου 1995-1998. Η νέα σειρά-reboot θα είναι προϊόν συνεργασίας των Sony Pictures Television και Scholastic Entertainment.

Παραγωγός της σειράς θα είναι ο Neil H. Moritz ο οποίος ήταν και ο παραγωγός των δύο ταινιών Goosebumps και Goosebumps 2. Οι Iole Lucchese και Caitlin Friedman θα επιτελέσουν χρέη εκτελεστικού παραγωγού. Μάλιστα η Iole Lucchese που είναι και πρόεδρος της Scholastic Entertainment δήλωσε ότι ανυπομονεί να προσφέρει στους οπαδούς των Goosebumps ακόμα περισσότερες ανατριχίλες με αυτό το reboot. Ελπίζουμε να τα καταφέρει.

Αυτά τα λίγα μέχρι στιγμής. Μείνετε στο horrormovies.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά Goosebumps όταν αυτές ανακοινωθούν.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ