Great White: Νέα ταινία τρόμου με καρχαρίες από την Αυστραλία

«Great White»είναι ο τίτλος μιας νέας αυστραλέζικης ταινίας τρόμου με καρχαρία που θα κυκλοφορήσει σύντομα –16 Ιουλίου– σε VOD. Η ταινία προέρχεται από τους εκτελεστικούς παραγωγούς γνωστών horror ταινιών όπως οι «47 Meters Down» και «Tucker and Dale vs. Evil».

Στη σκηνοθεσία συναντάμε τον πρωτάρη Martin Wilson και στο σενάριο τον έμπειρο Michael Boughen (Tomorrow, When The War Began, Killer Elite, The Loved Ones). Πρωταγωνιστούν οι Katrina Bowden, Aaron Jakubenko και Kimie Tsukakoshi

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε μια παρέα νέων που ταξιδεύουν με το ιδιωτικό τους αεροπλάνο σε μια μακρινή ατόλη. Μετά από ένα απρόβλεπτο ατύχημα που θα ρίξει το αεροπλάνο τους στη θάλασσα, βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη σωσίβια λέμβο πολύ μακριά από την κοντινότερη ακτή, την ώρα που κάτω από τη θάλασσα σουλατσάρουν πεινασμένοι καρχαρίες!

Το επίσημο trailer αφήνει πολλές υποσχέσεις για μια αγωνιώδη ταινία με καρχαρίες. Τσεκάρετέ το και πείτε μας τη γνώμη σας!

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ