Ο Guillermo del Toro επιμελείται σειρά βιβλίων τρόμου

Ο σπουδαίος Μεξικανός σκηνοθέτης που έχει απασχολήσει συχνά τους φίλους της σκηνής του τρόμου με αξιόλογα έως αριστουργηματικά φιλμ, το κάνει άλλη μια φορά…με λίγο διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά. Ο Guillermo del Toro λοιπόν, ξεκίνησε πρόσφατα μια ενδιαφέρουσα συνεργασία με τα έντυπα της Penguin Classics που υπάγονται στις εκδόσεις Penguin Books. Συγκεκριμένα θα είναι ο εκδότης μιας σειράς 6 βιβλίων με ιστορίες κλασικού τρόμου από κορυφαίους συγγραφείς του είδους.

Οι ιστορίες που θα περιλαμβάνονται στη σειρά είναι οι εξής: The Haunting of Hill House της ShirleyJackson, The Thing on the Doorstep and Other Weird Stories του H.P. Lovecraft, The Raven του Edgar Allan Poe, Haunted Castles του Ray Russell, Frankenstein της Mary Shelley και American Supernatural Tales με ιστορίες γραμμένες από τον Stephen King, την Shirley Jackson και άλλους συγγραφείς.

Γνωρίζοντας αυτό που φοβόμαστε, μαθαίνουμε ποιοι είμαστε

γράφει ο del Toro στην εισαγωγή της σειράς δίνοντας το στίγμα για αυτά που ακολουθούν στη συνέχεια. Η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτέμβρη. Τα εξώφυλλα έχουν σχεδιαστεί από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Penguin Classics Paul Buckley και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί.

The Thing on the Doorstep and Other Weird Stories
Frankenstein
The Haunting of Hill House
The Raven
Haunted Castles

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ