Η Jamie Lee Curtis σε επερχόμενη σειρά τρόμου;

Έτσι λένε τουλάχιστον οι πρώτες πληροφορίες γύρω από τα μελλοντικά project της Αμερικανίδας ηθοποιού. Η σπουδαιότερη για πολλούς «Scream Queen» του cinema τρόμου ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά horror θεματολογίας που θα προβληθεί από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC Family.

Το project θα σκηνοθετηθεί από τον έμπειρο στο χώρο του τρόμου Steve Miner και σκηνοθέτη του «Halloween Η20: 20 Years Later» (1998) στο οποίο είχε συνεργαστεί με την Curtis. Ο Miner θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο Jeff Dixon.

Ο τίτλος του project θα είναι «The Final Girls» και η υπόθεση θα περιστρέφεται γύρω από μια παρέα κοριτσιών που έχουν επιβιώσει από τρομακτικά συμβάντα στο παρελθόν της προσωπικής τους ζωής. Οι κοπέλες συγκεντρώνονται από μια μυστηριώδη και μεγαλύτερη ηλικιακά γυναίκα -την οποία υποδύεται η Jamie Lee Curtis- για να διηγηθούν τις τραυματικές αυτές εμπειρίες.

Εάν το εγχείρημα υλοποιηθεί, θα είναι η πρώτη σειρά με πρωταγωνίστρια την Curtis μετά τη συμμετοχή της στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Anything But Love» που προβαλλόταν στο διάστημα 1989-1992 από το δίκτυο ABC.

Για να δούμε…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ