Ο Τελευταίος Εξορκισμός 2: από 10 Οκτωβρίου σε ελληνικούς κινηματογράφους

Καταφτάνει λοιπόν και το sequel του επιτυχημένου «The Last Exorcism» (2010). Από τις 10 Οκτώβρη μπορείτε να απολαύσετε το «The Last Exorcism: Part II» σε κινηματογράφους της χώρας μας. Στο δεύτερο μέρος θα συμμετέχει ξανά η Ashley Bell ως η πρώην δαιμονισμένη Nell Sweetzer που μετά τα τραγικά γεγονότα της πρώτης ταινίας προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της. Όμως το διαβολικό πνεύμα που την είχε κυριεύσει στο παρελθόν δεν λέει να την αφήσει ήσυχη και επιστρέφει με ακόμα πιο σατανικά σχέδια.

Εκτός από την Bell, στο νέο φιλμ θα συμμετέχουν και οι Julia Garner, Spencer Treat Clark και David Jensen. Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ed Gass-Donnelly ενώ ο ίδιος έχει γράψει το σενάριο μαζί με τον Damien Chazelle. Την παραγωγή έχει κάνει ξανά ο Eli Roth. Ας επισημανθεί ότι η ταινία δεν θα είναι του τύπου «found footage» όπως η πρώτη ταινία, με χρήση δηλαδή μίας μόνο χειροκίνητης κάμερας που ακολουθεί όλη την ιστορία.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει