Lovecraft Country: η νέα σειρά τρόμου του HBO

Μια ενδιαφέρουσα σειρά τρόμου με αναφορές στον μεγάλο συγγραφέα τρόμου και φανταστικού H.P. Lovecraft έρχεται τον προσεχή Αύγουστο στο αμερικάνικο δίκτυο HBO. Πρόκειται για το «Lovecraft Country», που είναι βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του συγγραφέα Matt Ruff.

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε έναν μαύρο άνδρα ονόματι Atticus Black που μαζί με μια φίλη του και τον θείο του ταξιδεύει στις ΗΠΑ την περίοδο της δεκαετίας του ’50 όπου στο νότο βρίσκονταν σε ισχύ οι ρατσιστικοί νόμοι του Jim Crow. Σκοπός των ταξιδιωτών είναι να βρουν τον εξαφανισμένο πατέρα του Atticus και στη διάρκεια της αναζήτησής τους αντιμετωπίζουν εκτός από τον ρατσισμό και φοβερά τέρατα βγαλμένα από τον εφιαλτικό κόσμο του H.P. Lovecraft.

Η σειρά είναι παραγωγή των εταιριών Monkeypaw Productions, Bad Robot Productions και Warner Bros. Television. Χρέη εκτελεστικού παραγωγού έχουν αναλάβει οι Jordan Peele, Misha Green, J. J. Abrams και Ben Stephenson.

Πρωταγωνιστούν οι Jonathan Majors, Jurnee Smollett-Bell, Wunmi Mosaku, Aunjanue Ellis, Michael Kenneth Williams και Abbey Lee. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί 10 επεισόδια διάρκειας 1 ώρας για έναν κύκλο.

Πολλά αξιόλογα ονόματα στους συντελεστές λοιπόν. Τσεκάρετε επίσης το πολλά υποσχόμενο trailer του «Lovecraft Country» και γράψτε μας τα σχόλιά σας.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει