Θριάμβευσε ο τρόμος στα χθεσινά βραβεία Oscar!

Ποιος θα το περίμενε! Στην 90η τελετή βραβείων Oscar η σκηνή του τρόμου ήταν από τους μεγαλύτερους διακριθέντες αφού δύο εκπρόσωποί της γνώρισαν σπουδαίες βραβεύσεις που θα γραφτούν στην ιστορία με χρυσά γράμματα!

Το fantasy horror φιλμ The Shape of Water (Η Μορφή του Νερού) του μεγάλου Guillermo Del Toro ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία της καλύτερης ταινίας. Πρόκειται για ένα τιτάνιο κατόρθωμα αφού το φιλμ του Del Toro υπερίσχυσε έναντι σημαντικών αντιπάλων όπως The Post, Darkest Hour, Lady Bird και Three Billboards Outside Ebbing, Missouri μεταξύ άλλων!

https://web.archive.org/web/20180325030014/https://www.youtube.com/watch?v=2hnYE_URTpc

Ιστορική ήταν επίσης η βράβευση του ίδιου του Guillermo Del Toro ο οποίος κέρδισε το πρώτο του Oscar στην κατηγορία της καλύτερης σκηνοθεσίας με το The Shape of Water!

Αλλά στη χθεσινή τελετή άλλη μια ταινία τρόμου έγραψε τη δική της ιστορία!

Μετά από τη διεθνή αναγνώριση του εκπληκτικού φιλμ τρόμου του Jordan Peele ήρθε και η μέγιστη βράβευση που όλοι οι fans επιζητούσαν. Ναι, είναι αλήθεια! Στη χθεσινή τελετή των ενενηκοστών βραβείων Όσκαρ το «Get Out» (Τρέξε!) αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία πρωτότυπου σεναρίου κερδίζοντας το πολυπόθητο βραβείο!

Το κατόρθωμα δεν είναι καθόλου αμελητέο αν σκεφτεί κανείς ότι στη συγκεκριμένη κατηγορία το Get Out είχε να ανταγωνιστεί πολυδιαφημισμένες και εξαιρετικές ταινίες όπως The Big Sick, Lady Bird, The Shape of Water και Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

Το φιλμ του Peele ήταν επίσης υποψήφιο για βράβευση σε τρεις ακόμα κατηγορίες. Καλύτερης ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας, και Ά ανδρικού ρόλου (για τον πρωταγωνιστή Daniel Kaluuya).

Συγχαρητήρια σε όλους! Άντε και του χρόνου με ανάλογες διακρίσεις!

https://web.archive.org/web/20180421021126/https://www.youtube.com/watch?v=SVmuTIQBoio

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ