Τον Σεπτέμβρη κυκλοφορεί το «I Spit on Your Grave 2»

Σύμφωνα με τον επίσημο διαδικτυακό τόπο της ταινίας-remake «I Spit on Your Grave» που τάραξε το κοινό το 2010, στις 24 Σεπτέμβρη 2013 θα κυκλοφορήσει σε DVD και Blue Ray (και μάλιστα σε μη λογοκριμένη έκδοση) το sequel με τίτλο «I Spit on Your Grave 2». Επίσης λίγο νωρίτερα, στις 20 Σεπτέμβρη θα υπάρξει και αποκλειστική κινηματογραφική προβολή στο LA των ΗΠΑ.

Στο sequel η πρωταγωνίστρια Katie προσπαθώντας να επιβιώσει στον ανελέητο κόσμο του modeling δέχεται να βγάλει νέες φωτογραφίες σε κάποιο χώρο. Η επιλογή αυτή θα είναι το μοιραίο λάθος της αφού θα καταλήξει σε άγριες σκηνές βιασμού και βασανιστηρίων με θύμα την ίδια. Όταν όμως τα τερτίπια της μοίρας την γλιτώνουν από το μαρτύριό της, η Katie πρόκειται να εκδικηθεί σφοδρά τους βασανιστές της.

Στο «I Spit on your Grave 2» πρωταγωνιστούν οι Jemma Dallender, Joe Absolom, Yarov Baharov, Aleksandar Aleksiev και Mary Stockley. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Steven R. Monroe ο οποίος είχε σκηνοθετήσει και το πρώτο φιλμ. Τα γυρίσματα έγιναν στην Σόφια της Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας το τρίπτυχο «αιματοχυσία, βιασμός, εκδίκηση» που χαρακτήρισε το πρώτο φιλμ θα είναι δύο φορές πιο έντονο στο sequel. Για να δούμε…

Θυμίζουμε ότι το «I Spit on Your Grave» του 2010 είναι remake του κακόφημου cult φιλμ του 1978 με τον ίδιο τίτλο όπου πρωταγωνιστούσε η υπέροχη Camille Keaton.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ