Πληροφορίες και οπτικό υλικό για το Scouts Guide to the Zombie Apocalypse

Η μόδα των ζομποκωμωδιών δεν λέει να περάσει με τίποτα. Μετά από αμέτρητες zombie-comedy ταινίες της τελευταίας δεκαετίας έρχεται ακόμα μία που φαίνεται να ξεχωρίζει κάπως από αρκετές της τρέχουσας περιόδου. Φέρει τον μακροσκελή τίτλο «Scouts Guide to the Zombie Apocalypse».

Η ταινία αφηγείται την περιπέτεια τριών προσκόπων που ενώνουν τις δυνάμεις του με μια σερβιτόρα προκειμένου να αντιμετωπίσουν την επιδημία ζόμπι που ξέσπασε στην πόλη τους. Τα παιδιά θα χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις και επιδεξιότητες που έχουν αποκτήσει από την προσκοπική ζωή όχι μόνο για να σώσουν την πόλη τους αλλά ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Το «Scouts Guide to the Zombie Apocalypse» κυκλοφορεί αυτές τις μέρες σε πολλές χώρες (στη χώρα του τις ΗΠΑ στις 30 Οκτώβρη) αλλά δυστυχώς όχι ακόμα στη χώρα μας. Πάντως μπορούμε να πάρουμε μια εικόνα από την τρέλα του στο επίσημο trailer που έχει κυκλοφορήσει καθώς και σε ένα σχεδόν τρίλεπτο βίντεο από την ροή της ταινίας όπου μια γιαγιά ζόμπι επιδεικνύει πόσο πεινασμένη είναι! Κάποιες φωτογραφίες μαζί με το εντυπωσιακό poster προστίθενται στο οπτικό υλικό που μπορούμε να απολαύσουμε μέχρι στιγμής.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Christopher Landon ο οποίος είχε επιμεληθεί σεναριακά και σκηνοθετικά το «Paranormal Activity: The Marked Ones» του 2014. Ο Landon έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τους Emi Mochizuki, Carrie Lee Wilson και Lona Williams. Πρωταγωνιστούν οι Tye Sheridan, Patrick Schwarzennegger, Joey Morgan, Logan Miller, Sarah Dumont, Halston Sage και Cloris Leachman.

Τσεκάρετε το οπτικό υλικό που έχουμε αναρτήσει στην παρούσα είδηση και ας ελπίσουμε το φιλμ να περάσει κι από τα μέρη μας. Φυσικά θα ενημερώσουμε αν υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο.

scouts zombie apocalypse
scouts zombie apocalypse 1
scouts zombie apocalypse 2
scouts zombie apocalypse 3

https://www.youtube.com/watch?v=BQWOjVxowpU

https://www.youtube.com/watch?v=bi9w8eIDU5k

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ