Νέα ταινία τρόμου με τον Robert Englund

Ο Robert Englund είναι ένας ηθοποιός ο οποίος δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες του παρελθόντος που του χάρισε η κλασική horror φιγούρα του Freddy Krueger στον «Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες» αλλά συνέχισε να δραστηριοποιείται στο cinema τρόμου μέσα από πολλούς και ποικίλους ρόλους. Μπορεί κανένας να μην του προσέδωσε ανάλογο κύρος όπως αυτός του Freddy (κάτι λίγο πολύ αναμενόμενο) όμως η θέλησή του για συνεχή συμμετοχή στο horror πεδίο παρέμεινε άκαμπτη.

Ο σπουδαίος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε ένα ακόμα φιλμ τρόμου κωμικής και slasher κατεύθυνσης που φέρει τον καθόλου πρωτότυπο τίτλο «The Funhouse Massacre» και θα κυκλοφορήσει στη χώρα του τις ΗΠΑ προς τα τέλη του τρέχοντος έτους, κάπου στα μέσα Νοεμβρίου. Περιστρέφεται γύρω από έξι ψυχοπαθείς που το σκάνε από το άσυλο φρενοβλαβών και καταλήγουν σε ένα λούνα παρκ με θέμα τα φρικιαστικά εγκλήματά τους τρομοκρατώντας το ανυποψίαστο κοινό!

Στο φιλμ εκτός από τον Robert Englund πρωταγωνιστούν επίσης οι Clint Howard, Jere Burns, Scottie Thompson, Chasty Bellesteros και Courtney Gains. Η σκηνοθεσία είναι του Andy Palmer (Find Me) και το σενάριο των Ben Begley και Renee Dorian.

Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από τον κωμικό τρόμο του «The Funhouse Massacre» τότε δεν έχετε παρά να δείτε το επίσημο trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα και παραθέτουμε στην παρούσα είδηση.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles