Νέα ταινία μεταφυσικού τρόμου από την Ιρλανδία

The Perished είναι ο τίτλος μιας νέας ταινίας supernatural horror κατεύθυνσης που πήρε το μάτι μας πρόσφατα. Πρόκειται για ιρλανδική παραγωγή που έχει ήδη προβληθεί στο Frightfest του Λονδίνου αποκομίζοντας σχετικά καλές κριτικές.

Περιστρέφεται γύρω από μια γυναίκα που μετά από την έκτρωση στην οποία υπεβλήθη, το πνεύμα του αγέννητου μωρού την καταδιώκει αναζητώντας μητέρα!

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Paddy Murphy ο οποίος ανέλαβε και την παραγωγή μαζί με τους Barry Fahy και Vachn Gill. Πρωταγωνιστούν οι Courtney McKeon (THE THREE DON’TS), Fiach Kunz (GAME OF THRONES), Paul Fitzgerald (THE SLEEP EXPERIMENT), και Lisa Tyrrell (URBAN TRAFFIK).

Στις ΗΠΑ το φιλμ θα κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου 2020. Αν ανακοινωθεί και ελληική ημερομηνία θα ενημερώσουμε. Τσεκάρετε παρακάτω το επίσημο trailer του The Perished και γράψτε μας τα σχόλιά σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ