Ο Jamie Foxx ως κυνηγός βρικολάκων στο Netflix

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Django Unchained, Jamie Foxx αναλαμβάνει εκ νέου δράση για λογαριασμό του Netflix. Το δίκτυο θα φιλοξενήσει μελλοντικά μια νέα ταινία ονόματι Day Shift με αντικείμενο τα βαμπίρ με τον Foxx πρωταγωνιστή.

Συγκεκριμένα υποδύεται έναν πατέρα που εργάζεται σκληρά ως καθαριστής για να προσφέρει τα βασικά αγαθά στην κόρη του. Η καθημερινή εργασία του όμως είναι προκάλυμμα για το πραγματικό επάγγελμα του πατέρα: είναι κυνηγός βρικολάκων!

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο JJ Perry. Την παραγωγή θα αναλάβουν οι Chad Stahelski (John Wick) και Jason Spitz. Ο Tyler Tice θα επιμεληθεί το σενάριο με τη βοήθεια του Shay Hatten (John Wick: Chapter 3).

Ο Foxx θα αναλάβει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού μαζί με τους Datari Turner και Peter Baxter. Ελπίζουμε να έχουμε νεότερα με πιο πολλές λεπτομέρειες για το ενδιαφέρον αυτό project του Netflix στο κοντινό μέλλον.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει