Ο Jason Blum θέλει να επανακινήσει το Frankenstein

Σε μια περίοδο που πάει να γίνει μόδα η επαναφορά κλασικών τεράτων της Universal (βλέπε το πρόσφατο The Invisible Man) έρχονται και οι αινιγματικές δηλώσεις όπως αυτές του παραγωγού Jason Blum για να ζεστάνουν το κλίμα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε podcast ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Blumhouse Productions εκδήλωσε την έντονη επιθυμία του να ασχοληθεί με ένα reboot της κλασικής ιστορίας του Frankenstein που έχει ήδη μεταφερθεί στον κινηματογράφο πολλές φορές.

Ας δούμε τη συγκεκριμένη δήλωσή του Jason Blum:

Θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ με το Frankenstein. Έχω αναθέσει στους κινηματογραφιστές μας να δουν πώς θα μπορούσε να γίνει. Δεν γνωρίζω αν το επιχειρεί κάποιος άλλο ούτε γνωρίζω οτιδήποτε γι’ αυτό, αλλά θα ήθελα πολύ να το προσπαθήσω και περιμένω την κατάλληλη ιδέα. Για το The Invisible Man, συμφωνώ ότι ανήκει στις ιδέες που λες ότι «κάτι ήταν τόσο προφανές, πώς και δεν συνέβη πρωτύτερα»? Εάν προκύψει κάτι καλό για το Frankenstein, θα ήθελα πολύ να το επιχειρήσω.

Jason Blum

Μένει να δούμε λοιπόν αν έρθει η ευρηματική ιδέα προκειμένου να υλοποιηθεί μια νέα εκδοχή του κλασικού Frankenstein από τον Blum και τους συνεργάτες του. Αλήθεια εσείς θα θέλατε να δείτε μία ακόμα ταινία Frankenstein; Γράψτε μας την άποψή σας στα σχόλια.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ