Αναβάλλεται η πρεμιέρα του A Quiet Place: Part II

Δυσάρεστα νέα για τους φίλους του horror κινηματογράφου καθώς η εξάπλωση του νέου κορονοϊού έχει τις επιδράσεις της και στο αγαπημένο μας χόμπι. Αρχικά έχουμε το κλείσιμο των κινηματογράφων που θα ισχύσει από το Σάββατο 14 Μαρτίου στο πλαίσιο μέτρων προστασίας που λαμβάνει το ελληνικό κράτος.

Κατά δεύτερον η πρεμιέρα του A Quiet Place 2 που ήταν προγραμματισμένη για τη χώρα μας αλλά και διεθνώς για τις 18 Μαρτίου, αναβάλλεται λόγω της γενικότερης κατάστασης που έχει προκληθεί από την εξάπλωση του κορονοϊού και των μέτρων που παίρνουν οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο.

Δήλωση για την αναβολή έκανε ο σκηνοθέτης και παραγωγός της ταινίας John Krasinski:

Λόγω των συνεχώς εναλλασσόμενων περιστάσεων και τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο γύρω μας, είναι προφανές τώρα ότι δεν είναι η σωστή στιγμή.

John Krasinski

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί άλλη ημερομηνία προβολής, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε. Θα ακολουθήσει ενημέρωση όταν γνωστοποιηθεί κάτι σχετικό.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ