Έρχεται το remake του Resident Evil 3

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του gaming και ειδικότερα για τους fans του Survival Horror. Ο λόγος είναι φυσικά η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου remake του Resident Evil 3 το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου 2020 για Windows, PlayStation 4 και Xbox One.

Η υπόθεση ακολουθεί την στρατιωτικό Jill Valentine και τον συμπολεμιστή της Carlos Oliveira που προσπαθούν να επιβιώσουν κατά τη διάρκεια μιας αποκάλυψης ζόμπι ενώ την ίδια στιγμή καταδιώκονται από το βιολογικό τέρας Nemesis.

Να θυμίσουμε ότι το νέο παιχνίδι της Capcom αποτελεί remake του Resident Evil 3: Nemesis που είχε κυκλοφορήσει το μακρινό 1999. Η διαφορά του remake είναι ότι το gameplay θα έχει οπτική third-person shooter ακολουθώντας το μοτίβο του προηγούμενου remake για το Resident Evil 2. Δεν θα έχει δηλαδή το παλιό στιλ των Tank Controls.

Το παιχνίδι θα περιέχει επίσης ένα online multiplayer mode με την ονομασία Resident Evil: Resistance. Σε αυτό το mode, 4 παίκτες τίθενται εναντίον ενός “mastermind” ο οποίος μπορεί να δημιουργεί παγίδες, εχθρούς και άλλους κινδύνους για τους παίκτες.

Υπομονή μέχρι αρχές Απριλίου λοιπόν. Τσεκάρετε στην παρούσα είδηση το επίσημο trailer του Resident Evil 3 Remake και πείτε μας τη γνώμη σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ