Νέο θρίλερ μυστηρίου με τον Tobin Bell

Άλλη μια ενδιαφέρουσα είδηση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από την ιστοσελίδα του Deadline ο μεγάλος ανταγωνιστής των ταινιών Saw, Tobin Bell θα ενώσει τις δυνάμεις του με μια ομάδα αξιόλογων ηθοποιών σε ένα νέο θρίλερ μυστηρίου με τον τίτλο Awaken.

Από το αξιόλογο cast λοιπόν ξεχωρίζουν οι Lance Henrikson (Alien), Ed Asner (Up and Mary Tyler Moore Show), Krista Dane Hoffman (The Caregiver), Alyona Khmara (Ford v Ferrari), Kayla Adams (Ad Astra) και Charles Agron (Monday at 11:01am). Ο τελευταίος έγραψε και το σενάριο. Στη σκηνοθεσία θα βρίσκεται ο Don FauntLeRoy (Gates of Darkness, Anaconda 3: Offspring) ο οποίος έχει εργαστεί και ως διευθυντής φωτογραφίας στο κλασικό Jeepers Creepers.

Η υπόθεση του Awaken περιγράφεται ως εξής:

Το φιλμ ακολουθεί τον Oliver Cook (Agron), έναν πλούσιο επιχειρηματία που θρηνεί το χαμό του μοναδικού παιδιού του. Δεν είναι ξεκάθαρο αν η κόρη του δολοφονήθηκε ή απήχθη. Κανείς δεν έχει το παραμικρό στοιχείο σε αυτή την ιστορία μυστηρίου και εκδίκησης που περιλαμβάνει την σύζυγο του Oliver (Khmara), τον δικηγόρο του (Bell), έναν άνδρα από το παρελθόν (Henriksen), μια στρίπερ (Adams), έναν ερημίτη (Asner) και μια μυστηριώδη γυναίκα (Hoffman). Καθώς ο Oliver αρχίζει να ξεδιπλώνει το κουβάρι του μυστηρίου, μαθαίνει ότι γεγονότα από το παρελθόν έχουν άμεσες επιπτώσεις στην επιβίωση της οικογένειάς του.

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Armand Gazarian (Ghost Hunter Diaries). Δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας του Awaken. Μείνετε λοιπόν στο horrormovies.gr για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Saw X Review

Ο Samuel Jackson στο νέο Saw

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ