Οι John Landis / Elijah Wood ετοιμάζουν ταινία τρόμου με λυκάνθρωπους

Ο δημιουργός του κλασικού «An American Werewolf In London» (1981) John Landis ενώνει τις δυνάμεις του με τον ηθοποιό και παραγωγό Elijah Wood για την δημιουργία μιας νέας ταινίας τρόμου λυκανθρωπικής θεματολογίας. Η ταινία θα φέρει τον τίτλο «Bad Vibes» και τοποθετείται χρονολογικά στη δεκαετία του ’60.

Σχετικά με την υπόθεση τώρα, το ψυχεδελικό rock της δεκαετίας του ’60 και τα συνθήματα ελευθερίας και αγάπης των χίπις έχουν την τιμητική τους. Η μπάντα Sunrise Majesty κάνει μεγάλη επιτυχία στα charts διαδίδοντας παρόμοιας φύσης μηνύματα. Κάποια στιγμή ο ηγέτης της μπάντας συναντά μια αλλόκοτη groupie η οποία του μεταδίδει την κατάρα της λυκανθρωπίας. Αυτός με τη σειρά του προσπαθεί να τη μεταδώσει στο κοινό του μέσω της μουσικής του. Μόνο η κοπέλα του που δεν έχει μολυνθεί με την κατάρα μπορεί να τον σταματήσει…

Μαζί με τους Landis και Wood, την παραγωγή θα υπογράφουν και οι Daniel Noah και Josh C. Waller. Ο Dave Gebroe (Zombie Honeymoon, The Homeboy κ.α.) θα είναι ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του φιλμ.

Το Soundtrack θα επιμεληθεί ο Avante-Garde μουσικός και τραγουδιστής Ariel Pink.

Το poster της ταινίας έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα όπως μπορείτε να δείτε.

bad vibes

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles