Ο Johnny Depp βράβευσε τον Christopher Lee

Ο θρυλικός Βρετανός ηθοποιός τιμήθηκε πρόσφατα στην πεντηκοστή έβδομη τελετή βράβευσης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου με το βραβείο «BFI Fellowship» για την σημαντική συμβολή του στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Η έκπληξη της τελετής ήταν η παρουσία του Johnny Depp ο οποίος απένειμε το βραβείο στον Christopher Lee μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Τον χαρακτήρισε σπουδαίο άνθρωπο από τον οποίο έχει αντλήσει έμπνευση και με τον οποίο ονειρευόταν από μικρός να συνεργαστεί κάτι που έχει πραγματοποιηθεί προς μεγάλη του ικανοποίηση.

Ο Lee από την πλευρά του δήλωσε πολύ χαρούμενος που βραβεύτηκε από τον φίλο του και χαρακτήρισε τον Depp έναν από τους λίγους πραγματικούς star της νεότερης εποχής με τον οποίο χαίρεται να δουλεύει κανείς.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ