Ο Kevin Bacon επιθυμεί την επιστροφή του σε sequel του Tremors

0
65
tremors kevin bacon

Μπορεί λίγο πριν κυκλοφορήσει στην αυγή των 90s εκείνο το φοβερό monster φιλμ ονόματι «Tremors», ο πρωταγωνιστής του, Kevin Bacon, να ντρεπόταν για την συμμετοχή του σ’ αυτό, όμως με το πέρασμα του χρόνου ο σπουδαίος ηθοποιός έχει αλλάξει ριζικά άποψη για την cult ταινία με τα γιγάντια σκουλήκια. Η νοσταλγία βλέπετε μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.

Σε πολλές συνεντεύξεις του μεταξύ των οποίων και στην πρόσφατη έκδοση «Seeking Perfection: The Unofficial Guide to Tremors» του Jonathan Melville, ο Bacon έχει δηλώσει τον θαυμασμό του για το «Tremors» το οποίο μετά την κυκλοφορία του τον Ιανουάριο του 1990 γνώρισε άλλα 3 sequel και μια τηλεοπτική σειρά ενός κύκλου δεκατριών επεισοδίων το 2003.

Σε πρόσφατες συνεντεύξεις του ο Αμερικανός ηθοποιός πήγε ακόμα πιο πέρα δηλώνοντας ότι θα επιθυμούσε διακαώς να συμμετάσχει ξανά σε κάποιο μελλοντικό sequel του franchise επαναδραστηριοποιώντας τον αγαπημένο του χαρακτήρα Valentine McKee από το πρώτο Tremors.

Πάντως, ο ίδιος δεν δίνει πολλές πιθανότητες να συμβεί αυτό αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του η Universal δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την επιστροφή του στο franchise. Το επερχόμενο «Tremors 5: Bloodlines» που αναμένεται τον Οκτώβριο του 2015 θα βγει στην αγορά χωρίς αυτόν.

Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αμετάκλητα μιας και έχουμε ξαναδεί κλασικούς χαρακτήρες cult ταινιών τρόμου να συμμετέχουν σε projects που συνδέονται με τις αρχικές ιστορικές ταινίες (π.χ. τον Bruce Campbell στην επερχόμενη σειρά Ash Vs Evil Dead).

Πηγές

joblo.com

Αφήστε ένα σχόλιο