Τις κυκλοφορίες ταινιών τρόμου ως το 2022 ανακοίνωσε η New Line Cinema

Η πασίγνωστη και υπερεπιτυχημένη εταιρεία παραγωγής ταινιών New Line Cinema υπήρξε πάντα δραστήρια στο νεότερο horror κινηματογράφο και μας έχει χαρίσει μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα φιλμ τρόμου της σύγχρονης εποχής όπως τα The Conjuring 1 και 2.

Πρόσφατα λοιπόν μάθαμε μέσω ότι η μεγάλη εταιρεία (παρακλάδι της Warner Bros) έχει γεμάτο πρόγραμμα μέχρι το 2022 αναφορικά με τη horror ατζέντα της. Ας τα δούμε πιο λεπτομερώς όμως.

Κατ’ αρχήν γνωρίζουμε ότι του χρόνου στις 6 Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο sequel του remake του «It», το It: Chapter 2. Ακολουθεί στις 11 Σεπτέμβρη του 2020 το επίσης πολυαναμενόμενο τρίτο φιλμ στη σειρά των The Conjuring που ακόμα δεν έχει τίτλο.

Επιπλέον, στις 10 Σεπτέμβρη 2021 και στις 9 Σεπτέμβρη 2022 η New Line θα κυκλοφορήσει δύο ταινίες τρόμου αντίστοιχα, προφανώς με εμπορικό χαρακτήρα. Παραμένουν κι αυτές άτιτλες αλλά όσο πλησιάζουμε τις ημερομηνίες αυτές τόσο πιθανότερο είναι να μάθουμε τίτλους και κυρίως θέματα.

Ως γνωστόν το cinema τρόμου διατηρεί τη σημασία του ως μια ιδιαίτερα κερδοφόρα πηγή για τις μεγάλες εταιρείες. Είναι αναμενόμενο λοιπόν ότι θα συνεχίσουν να μας δίνουν υψηλού προφίλ ταινίες τρόμου που τους εγγυώνται πολλά έσοδα άσχετα αν η ποιότητα είναι συχνά χαμηλή (βλέπε π.χ. το απαράδεκτο The Nun).

Θα ενημερώσουμε σχετικά με τις μελλοντικές κυκλοφορίες της New Line όταν γνωστοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ