Creatures: Κωμωδία τρόμου με εξωγήινα τέρατα

Πρόκειται για βρετανική παραγωγή που αναμένεται να βγει στην αγορά τον Δεκέμβριο του 2020. Το «Creatures» είναι δημιούργημα των εταιρειών Jopia Productions και Creatures Media LLC.

Σύμφωνα με την παραγωγό της ταινίας Stu Jopia, το «Creatures» προορίζεται για το κοινό που αγάπησε τις cult ταινίες με τέρατα των 80s συνδυάζοντας τρόμο, επιστημονική φαντασία, κωμωδία και αιματοβαμμένη δράση. Υφολογικά τοποθετείται μαζί με κλασσικές monster ταινίες της δεκαετίας του ’80 όπως Night of the Creeps, Critters, Ghoulies, They Live και Gremlins.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα φοιτητών αστρονομίας που εντοπίζει έναν τραυματισμένο εξωγήινο ο οποίος καταδιώκεται από απόκοσμα αιμοβόρα τέρατα. Πρόκειται για μια φρικτή ανακάλυψη που θα θέσει σε κίνδυνο της ζωή των αστρονόμων!

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Tony Jopia (Cute Little Burgers) και το σενάριο ο ίδιος μαζί με τους Andrew Fawn και Stu Jopia. Πρωταγωνιστούν οι Jo Hart, Steve Aaron-Sipple, Joe Gallina, Hugh Edwards, Rina Saito και Chris Kyriacou.

Τσεκάρετε επίσης το επίσημο teaser trailer που συνοδεύει την είδησή μας. Σίγουρα αποκαλύπτει πολλά για τον ξέφρενο χαρακτήρα της ταινίας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ