Ο Ari Aster δίνει το πρώτο hint για την επερχόμενη ταινία του

Ο σκηνοθέτης Ari Aster είναι σίγουρα ένα από τα ονόματα που ενδιαφέρουν κάθε φίλο του μοντέρνου τρόμου. Με δύο εκπληκτικές ταινίες τρόμου στο ενεργητικό του, τις Hereditary και Midsommar έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ένα φοιτητικό πρόγραμμα ο ταλαντούχος κινηματογραφιστής δήλωσε ότι η επόμενη ταινία του θα είναι μάλλον μια μεγάλης διάρκειας εφιαλτική κωμωδία. Σχετικά με τη διάρκεια αποκάλυψε ότι μπορεί να είναι και τετράωρη, κάτι διόλου απίθανο αν αναλογιστούμε ότι οι δύο full length ταινίες του μέχρι σήμερα έχουν μεγάλη διάρκεια που ξεπερνά τις δύο ώρες.

Πρόσθετοι χαρακτηρισμοί όπως «σουρεαλιστική διαβολική κωμωδία» και «αγχωτική κωμωδία» δόθηκαν επίσης από τον Aster για τη νέα αυτή δουλειά. Δυστυχώς δεν αποκάλυψε κάτι άλλο, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλο μέχρι να κυκλοφορήσει κάτι πιο χειροπιαστό. Μείνετε στο horrormovies.gr για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ