Ο Ridley Scott μιλάει για μελλοντικό sequel του Alien

Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε την τεράστια κληρονομιά που έχει αφήσει στο ευρύτερο sci-fi/horror πεδίο το κλασικό φιλμ «Alien» του μεγάλου Ridley Scott. Επανήλθε στον κόσμο του ιστορικού Alien με τα Prometheus (2012) και Alien: Covenant (2017).

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στους LA Times ο μεγάλος σκηνοθέτης έκανε μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις με επίκεντρο τα…κλασικά εξωγήινα αβγά του franchise.

Είπε συγκεκριμένα:

Πιστεύω ότι ακόμα υπάρχει μεγάλη διαδρομή στο Alien, αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να εξελιχτεί περαιτέρω. Αυτό που πάντα αναρωτιώμουν όταν έκανα το πρώτο φιλμ είναι γιατί ένα τέτοιο πλάσμα δημιουργήθηκε και γιατί ταξίδευε σε ένα πολεμικό σκάφος το οποίο κουβάλαγε φορτίο με τέτοια αβγά. Ποιος ήταν ο σκοπός του σκάφους και των συγκεκριμένων αβγών; Αυτό είναι το θέμα της ερώτησης — το ποιος, γιατί και για ποιο λόγο πρέπει να είναι η επόμενη ιδέα.

Αν και προς το παρόν ο Ridley Scott έχει άλλα project σε προτεραιότητα, όλα φαίνονται ανοιχτά για ένα μελλοντικό φιλμ στο Alien franchise. Άλλωστε σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο Scott εμπλέκεται στη σκηνοθεσία ενός μελλοντικού Alien. Για να δούμε…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles