Πολεμικός τρόμος στο Ghosts of War

Από τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο του κλασικού The Butterfly Effect, Eric Bress έρχεται το αξιοπρόσεκτο αυτό φιλμ πολεμικού τρόμου. Το «Ghosts of War» ακολουθεί πέντε Αμερικανούς στρατιώτες που αναλαμβάνουν να περιφρουρήσουν ένα γαλλικό κάστρο που προηγουμένως κατείχαν οι ναζί, κάπου στα τέλη του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Οι στρατιώτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια υπερφυσική απειλητική δύναμη στην περιοχή που θα τους οδηγήσει στην παράνοια.

Η υπόθεση ακούγεται παρόμοια με αυτήν σε άλλα war horror φιλμ όπως «The Bunker» και «Deathwatch». Πρωταγωνιστούν οι Kyle Gallner (A Nightmare on Elm Street American Sniper), Alan Ritchson (The Hunger Games), Billy Zane (Titanic, Tombstone), Shaun Toub (Iron Man,), Brenton Thwaites (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Maleficent), Theo Rossi (Sons of Anarchy) και Skylar Astin (Pitch Perfect 1 & 2).

Ενδιαφέρον είναι επίσης ότι τα γυρίσματα έγιναν στη γειτονική μας Βουλγαρία. Στις 17 Ιουλίου 2020 θα κυκλοφορήσει το φιλμ στις ΗΠΑ και σε VOD πλατφόρμες από την Vertical Entertainment. Τσεκάρετε το επίσημο trailer του «Ghosts of War» που συνοδεύει την είδησή μας και πείτε μας τη γνώμη σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ