Το βιβλίο που θα ήθελε να γράψει ο Stephen King!

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενe όσους διάβασαν τα τελευταία σχόλια του Stephen King στον λογαριασμό του στο Twitter. Ο μεγάλος συγγραφέας τρόμου προέβη σε μια ενδιαφέρουσα ομολογία σχετικά με ένα ανεκπλήρωτο μέχρι σήμερα συγγραφικό απωθημένο.

Δήλωσε ότι η καλύτερη ιδέα για βιβλίο που δεν έγραψε μέχρι τώρα είναι η ιστορία του Jason Voorhees από το «Friday the 13th». Πιο συγκεκριμένα θα ήθελε να γράψει την ιστορία από την προσωπική αφήγηση του ίδιου του Voorhees, ενός θρυλικού horror χαρακτήρα που έχει βιώσει το θάνατο και την ανάκαμψη από την κόλαση πολλές φορές!

Ωστόσο, ο King δήλωσε ταυτόχρονα ότι ένα τέτοιο εγχείρημα είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί εκ μέρους του λόγω των νομικών δυσκολιών και των δικαιωμάτων που πρέπει να αποκτηθούν, μια διαδικασία-γολγοθάς δηλαδή. Αποκάλυψε επίσης πώς θα τιτλοφορούσε το βιβλίο: I Jason! Επιπλέον, πρότεινε στην Blumhouse Productions να αναλάβει το project ως ταινία!

Λέτε να γνωρίζει κάτι παραπάνω και να μη μας το λέει; Ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως σίγουρα η ιδέα ακούγεται πρωτότυπη και πιθανότατα θα τύχαινε θερμής υποδοχής από τους φίλους του «Friday the 13th».

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles