Εντυπωσιάζει το trailer του The Rental

Πρόσφατα πήρε το μάτι μας ένα νέο φιλμ τρόμου αμερικάνικης προέλευσης που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιουλίου 2020. Φέρει τον τίτλο The Rental, σε σκηνοθεσία και σενάριο του ηθοποιού Dave Franco (Now You See Me, 21 Jump Street).

Η υπόθεση ακολουθεί δύο ζευγάρια που μεταβαίνουν σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στην απομονωμένη ύπαιθρο για να το διασκεδάσουν. Η διασκέδαση όμως θα μετατραπεί σε εφιάλτη όταν οι ενοικιαστές διαπιστώνουν ότι στο σπίτι υπάρχουν κάμερες και κάποιος τους παρακολουθεί με διαβολικό σκοπό!

Στο ολιγομελές αλλά αξιόλογο cast συναντάμε τους Alison Brie, Jovani Ridler, Toby Huss, Dan Stevens και Jeremy Allen White. Η παραγωγή είναι της Black Bear Pictures. Τσεκάρετε οπωσδήποτε το τρομακτικό trailer που θα σας βάλει για τα καλά στο κλίμα ψυχολογικού τρόμου του The Rental.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ