Πεινασμένοι καρχαρίες στο trailer του Deep Blue Sea 3

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει το διασκεδαστικό cult θαλάσσιο θρίλερ Deep Blue Sea του 1999; Μετά από πολλά χρόνια και συγκεκριμένα το 2018 κυκλοφόρησε το σχετικά πετυχημένο sequel για να φτάσουμε πλέον στο Deep Blue Sea 3 που θα δει το φως της κυκλοφορίας στις 28 Ιουλίου 2020.

Το νέο φιλμ ακολουθεί μια επιστημονική ομάδα που μεταβαίνει σε μια βυθισμένη νησιώτικη πόλη στη μέση του ωκεανού για να ερευνήσει την περιοχή όπου ζευγαρώνουν δύο κύρια είδη καρχαριών. Η ομάδα παγιδεύεται στην πλημμυρισμένη πόλη απειλούμενη από τους ευφυιείς καρχαρίες την ώρα που μυστικά σχέδια αναδύονται πίσω από την πλάτη της.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο John Pogue (TheQuiet Ones) και το σενάριο ο Dirk Blackman (Outlander). Ο Tom Keniston (Deep Blue Sea 2) έχει αναλάβει χρέη εκτελεστικού παραγωγού ενώ η παραγωγή έχει γίνει από τους Hunt Lowry (Donnie Darko) και Patty Reed (Pure Country Pure Heart) για λογαριασμό της Roserock Films. Τη φωτογραφία έχει αναλάβει ο Michael Swan.

Πρωταγωνιστούν οι Nathaniel Buzolic, Emerson Brooks, Bren Foster, Alex Bhat, Reina Aoi και Siya Mayola. Το επίσημο trailer του Deep Blue Sea 3 είναι διαθέσιμο όπως μπορείτε να δείτε και μας προϊδεάζει για ένα ψυχαγωγικό sequel.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ