Επτά νέα βίντεο για το Krampus και ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα

Πλησιάζει η έλευση του χριστουγεννιάτικου φιλμ κωμικού τρόμου του Michael Dougherty (Trick ‘r Trick) που είναι γνωστό εδώ και καιρό ως Krampus. Η πρώτη ημερομηνία που έχει γνωστοποιηθεί ως τώρα για την εμφάνισή του στους κινηματογράφους της χώρας μας είναι η 17η Δεκεμβρίου 2015.

Θυμίζουμε ότι το φιλμ επικεντρώνεται στον δαίμονα των Χριστουγέννων με το ανωτέρω όνομα ο οποίος επιτίθεται σε μια οικογένεια στο σπίτι της την περίοδο των Χριστουγέννων. Πρωταγωνιστούν οι Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Emjay Anthony, Stefania LaVie Owen και Krista Stadler.

Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας επτά (!) βίντεο σχετικά με το Krampus. Τα έξι περιλαμβάνουν σκηνές λίγων δευτερολέπτων μέσα από την πλοκή της ταινίας ενώ το 7ο και πιο εκτεταμένο χρονικά δείχνει κάποια στοιχεία για το πώς γυρίστηκε περιέχοντας επίσης ορισμένες σκηνές από την πλοκή. Τσεκάρετέ τα παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα για το Krampus από την ιστοσελίδα μας εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ