Νέα Ταινία Τρόμου από τον σκηνοθέτη του The Last Exorcism

«Elimination» θα είναι ο τίτλος της νέας ταινίας τρόμου του φιλόδοξου σκηνοθέτη Daniel Stamm που ετοιμάζει για λογαριασμό της Fox Searchlight. Ο Stamm θα αναλάβει τη σκηνοθεσία ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο εντελώς πρωτάρης στο χώρο Zak Olkewicz.

Ο Daniel Stamm έχει διακριθεί μέχρι τώρα για το αρκετά καλό «The Last Exorcism» του 2010 το οποίο είχε σκηνοθετήσει ενώ άλλη μια αξιόλογη δουλειά του των τελευταίων ετών είναι το ενδιαφέρον θρίλερ «13 Sins» του 2014 όπου εκτός από τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει και το σενάριο. Σκηνοθετικά συμμετείχε και στην σειρά θρίλερ-μυστηρίου «Intruders».

Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για το επιτελείο των ηθοποιών, την ημερομηνία κυκλοφορίας ή το θέμα της ταινίας αλλά αν κρίνουμε από τον τίτλο της δεν θα σχετίζεται με εξορκισμό. Αναμένουμε νεότερα στο κοντινό μέλλον…

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει