The Lazarus Effect (Η Επιστροφή των Νεκρών): στις 12 Απριλίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Μαζί με το The Babadook που κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 12 Απριλίου, άλλο ένα πολυδιαφημισμένο φιλμ τρόμου θα προβληθεί πρώτη φορά στη χώρα μας εκείνη την ημέρα. Πρόκειται για το «The Lazarus Effect» ή «Η Επιστροφή των Νεκρών» όπως είναι ο ελληνικός τίτλος.

Υπόθεση:
Μια ομάδα φοιτητών ιατρικής έχουν βρει τον τρόπο να επαναφέρουν νεκρούς στη ζωή. Όταν μια από αυτούς, η Ζόι, πεθαίνει, η ομάδα προσπαθεί να κάνει πράξη τα πειράματα που ως τώρα είχαν ως αντικείμενο ζώα, ώστε να την αναστήσει. Ενώ τα καταφέρνουν, κανείς δεν είναι σίγουρος ότι αυτή στο πλάι τους είναι η Ζόι.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο David Gelb και το σενάριο οι Luke Dawson και Jeremy Slater. Πρωταγωνιστούν οι Olivia Wilde, Mark Duplass, Evan Peters, Sarah Bolger, Donald Glover και Ray Wise. Η διάρκεια της ταινίας είναι 83 λεπτά.

https://www.imdb.com/video/vi1852354073/?ref_=ext_shr_lnk

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ