A Man in the Dark – το νέο φιλμ τρόμου του Fede Alvarez

Από τον δημιουργό του Evil Dead remake (2013) Fede Alvarez έρχεται αυτό το νέο φιλμ τρόμου home invasion κατεύθυνσης αλλά…από την ανάποδη. Το νέο πόνημα του Ουρουγουανού κινηματογραφιστή θα φέρει τον τίτλο «A Man In The Dark» και θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2016.

Η υπόθεση έχει να κάνει με μια παρέα νέων που εισβάλλουν στο σπίτι ενός τυφλού άντρα νομίζοντας ότι θα καταφέρουν να ξεφύγουν έχοντας διαπράξει το τέλειο έγκλημα. Κάνουν όμως λάθος!

Ο Alvarez εκτός από τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει και το σενάριο μαζί με τον συνεργάτη του, Rodo Sayagues. Το cast απαρτίζεται από τους Dylan Minnette, Jane Levy, Stephen Lang, Daniel Zovatto, Sergej Onopko, Jane May Graves, Donahue, Katia Bokor και Emma Bercovici.

Η ταινία είναι παραγωγή των Ghost House Pictures, Good Universe και Sony Pictures Entertainment. Σίγουρα ακούγεται ενδιαφέρουσα. Θα σας κρατάμε ενήμερους και ενήμερες για τυχόν νεότερες εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles