Η Marilyn Monroe κυνηγάει ζόμπι!

Μια εντελώς απρόσμενη ταινία τρόμου με πολύ τρελή υπόθεση πρόκειται να βγει στην αγορά το επόμενο έτος. Θα λέγεται «Marilyn Monroe: Zombie Hunter» και θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2015. Όπως υπονοείται κι από τον τίτλο της, η ταινία θα παρουσιάζει την διάσημη Αμερικανίδα star ως κυνηγό νεκροζώντανων που επανέρχονται στη ζωή λόγω της εξάπλωσης ενός νέου τύπου βουβωνικής πανώλης που μαστίζει τον κόσμο. Τα γεγονότα τοποθετούνται την περίοδο που είχε ήδη λάμψει το άστρο της γοητευτικής ηθοποιού το 1961. Μάλιστα, σύμφωνα με την υπόθεση ο ίδιος ο πρόεδρος Kennedy θα καλεί την Marilyn να αντιμετωπίσει τα ζόμπι μιας και η εξολόθρευσή τους είναι το κρυμμένο της ταλέντο!

Marilyn Monroe Zombie

Στο «Marilyn Monroe: Zombie Hunter» σκηνοθέτης θα είναι ο Thomas J. Churchill. Ο ίδιος έχει επιμεληθεί και το σενάριο μαζί με τον Joe Knetter ενώ το cast αποτελείται από τις Sarah French (αυτή θα υποδύεται την Marilyn), Mindy Robinson, Krista Grote και τον Ken Sagoes. Το φιλμ είναι παραγωγή της Church Hill Productions, της εταιρείας του ίδιου του σκηνοθέτη δηλαδή.

Πηγές: churchhillproductions.com

Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα

Army of the Dead Review

The Strain – Season 3 Review

Santa Clarita Diet – Season 2 Review

Δημοφιλή

The Hitcher

Cube (Ο κύβος) Review